Top King "Super" bokshandschoenen blootgesteld

Top King "Super" Boxing Gloves Exposed

Top King Boxing GlovesOngeveer een jaar geleden hebben we ons nieuwe "super"-model van ons assortiment bokshandschoenen uitgebracht. Er is een beetje verwarring op de markt over wat de verschillen zijn tussen onze vorige modellen. Sommige mensen hebben gezegd dat ze een kruising zijn tussen onze oudere ultieme en luchtmodellen. Dit is echter niet helemaal juist, dus we zijn hier om het vandaag recht te zetten.

Momenteel hebben we 4 varianten van ons supermodelassortiment. Het zijn de "super", de "superlucht", de "supercompetitie" en de "superster". De “super”, de “super air” en de “superstar” modellen hebben hetzelfde klittenband sluitingssysteem. De "supercompetitie" gebruikt echter een vetersluitingssysteem, vanwege de aard van vetersluitingssystemen krijgt u een betere polsbescherming in vergelijking met de tegenhangers met klittenband.

Laten we het nu hebben over de constructie van de handschoenen. De handschoenen zijn in wezen op dezelfde manier geconstrueerd, afgezien van het eerder genoemde sluitsysteem. Al onze handschoenen zijn met de hand gemaakt. Bij de “super” modellenreeks gebruiken we echter 4 lagen schuim. In onze vorige modellen hebben we 3 lagen schuim gebruikt. We hebben gekozen voor de extra laag schuim om onze klanten een hoger niveau van knokkelbescherming te geven.

Naast de extra laag schuim hebben we het handcompartiment opnieuw ontworpen. In andere modellen vonden we dat sommige mensen het handcompartiment iets te groot vonden en de duimpositie iets te recht. Dit bracht ons ertoe om de duimpositie vast te stellen en het handcompartiment iets kleiner te maken om een goede en veilige pasvorm te garanderen.

De bovenstaande twee paragrafen behandelen de belangrijkste verschillen tussen onze super en andere modellen. Laten we nu in de volgende paragrafen ingaan op de kleine verschillen in de variaties van het assortiment "super" bokshandschoenen.

De 'super'-handschoenen zijn in wezen de no-nonsense variant van het 'super'-assortiment. Ze zijn er in de 7 basiskleuren (zwart, wit, rood, blauw, geel, roze en groen). Ze bevatten de 4 lagen schuim en het nieuw ontworpen handcompartiment waar we het eerder over hadden.

De "super air"-handschoenen hebben een clima-koelsysteem in de palm van de handschoenen. Ons idee achter het clima cool-systeem is om de handschoenen een hoger ademend vermogen te geven. Dit verkort de droogtijd van de handschoenen en vermindert de geur van de handschoen.

De “superstar” handschoenen zijn in principe hetzelfde als de “super air”. Ze bevatten alle geweldige eigenschappen van de "super air" -handschoenen. Ze hebben echter ons kenmerkende "superster" -patroon. Toen we begonnen met het produceren van deze handschoenen, hebben we het patroon van de handschoenen wel eens zien loskomen, maar we kunnen met trots zeggen dat we dit probleem nu hebben opgelost.

Tot slot zijn de "supercompetitie"-handschoenen onze veterversie van de "super"-reeks. Ze zijn onze officiële vechthandschoen. Deze handschoenen zijn gebruikt in Thai Fight en onlangs in de Max Muay Thai-promoties.

Top King bokshandschoenen