Top King "Pro" scheenbeschermers zichtbaar

Top King "Pro" Shin Pads Exposed
Onze scheenbeschermers zijn handgemaakt en bevatten een klittenbandsluiting met een neopreen wreefverbinding voor flexibiliteit. Ze zijn qua constructie weinig veranderd sinds we voor het eerst in 2008 met de productie begonnen. Het enige merkbare verschil dat we met ze hebben gemaakt, was een paar jaar geleden met betrekking tot de neopreen wreefverbinding. We hebben meer vulling toegevoegd om de bescherming van de beoefenaar te vergroten bij het gebruik van de pads, omdat we feedback hadden dat dit gebied van de pads moest worden verbeterd.

Momenteel hebben we de "pro", "superstar" en "empower" modellen van de scheenbeschermers. De "pro"- en "superstar" -modellen hebben een verhoogde gewatteerde rand aan de voorkant van het scheenbeen en de voetbeschermer. Om eerlijk te zijn zijn ze qua constructie precies hetzelfde. Het enige verschil is dat de 'pro'-versie in effen kleuren wordt geleverd en de 'superstar'-versie met ons kenmerkende supersterpatroon.

De "empower" scheenbeschermers zijn een beetje anders dan de "pro" en "superstar" met betrekking tot de vulling. De "empower" scheenbeschermers bevatten niet de verhoogde scheenbeen- en voetrug, maar de vulling in het eigenlijke patroon op de scheenbeschermers. Hoewel de vulling van de verhoogde delen van de scheenbeschermers minder is dan die van de 'pro'- en 'superstar'-modellen, vermindert dit de bescherming van de beoefenaar niet, omdat we de vulling op zo'n manier hebben geplaatst om te compenseren.