Over ons

OVER ONS
Top King is van mening dat "Totale toewijding aan uitstekend ontwerp en implementatie van geavanceerde technologieën, hoewel stevig geworteld in de kernessentie van vechtsporten en boksen, de ontwikkeling zal verzekeren van revolutionaire producten die de industrienormen zullen overtreffen en markttrends zullen bepalen" in 2009, deze diepe passie voor vechtsporten manifesteerde zich en Top King Boxing was geboren.

Top King heeft een exnijpende kennis van vechtsporten en boksuitrusting en -kleding lanceert Top King Boxing met een visionaire productlijn die even traditioneel als uniek is. Top King Boxing, dat de geest van innovatie, kwaliteitsbewustzijn en ergonomisch ontwerp belichaamt, zorgt ervoor dat elk gemaakt product zo is gemaakt dat de consument voorop staat.

Deze versmelting van het verleden met de toekomst, toewijding aan de consument en jarenlange ervaring vind je vandaag de dag nog maar op één plek; TOP KONING BOKSEN.
 
MISSIE
Top King is een Muay Thai-fabrikant en -retailer wiens doel het is om klanten de breedste selectie Muay Thai-uitrusting en -kleding, het hoogste serviceniveau en de meest concurrerende prijzen te bieden.
 
BEDRIJFSOVERZICHT
Top King begon in 2008 en heeft een revolutie teweeggebracht in de Muay Thai-apparatuur en kledingmarkt en is sinds de oprichting in een snel tempo gegroeid. Waaraan wordt ons succes toegeschreven?

Een team van mensen met een vurige passie voor onze klanten en onze producten zijn de brandstof geweest om ons vooruit te helpen. Onze website is gemakkelijk te winkelen en biedt klantvriendelijke functies. We bieden alleen producten van topkwaliteit waarvan meer dan 99% op voorraad is en de meeste bestellingen worden dezelfde dag verzonden. We passen zeer nauwkeurige orderafhandeling en logistieke praktijken toe en we streven naar de beste klantenservice in het bedrijf. We weten dat je een keuze hebt als je online winkelt en daarom bedanken we je voor het langskomen.