Verzenden en retourneren

Verzending en bezorging

Top King biedt gratis verzending voor alle bestellingen vanuit Thailand. Levertijden zijn gemiddeld 3 - 5 werkdagen vanaf de datum van verzending. Vanwege de aanhoudende problemen rond de COVID-pandemie dringen we er echter bij alle klanten op aan om onze Updatepagina coronavirus.

Bij verzending ontvangt u een verzendbericht met een trackingnummer. Als uw verzendmelding het trackingnummer mist, neem dan contact op met tracking@topking.shop

Houd er rekening mee dat: Uw bestelling is mogelijk onderworpen aan de invoer- / invoerbelasting van uw land. Deze kosten zijn voor rekening van de koper. Top King zal deze kosten niet betalen.

Retourzendingen, vervangingen en terugbetalingen

Top King beoordeelt elke claim op zijn individuele waarde. Neem contact op met Top King als je niet tevreden bent met je aankoop. Het bedrijfsbeleid schrijft voor dat uw retourpakket binnen 30 kalenderdagen na de oorspronkelijke aankoopdatum moet worden teruggestuurd naar Top King. Alle geretourneerde artikelen moeten:

(a) In de originele verpakking zitten, vergezeld van de originele bon.

(b) Het artikel moet in verkoopbare staat zijn en de verpakking moet intact zijn.

(c) Het artikel wordt onderworpen aan inspectie voordat een restitutieverzoek wordt ingewilligd.

(d) Bij het indienen van een restitutieverzoek zal Top King u een autorisatienummer of RMA presenteren. Voeg dit nummer toe aan het pakket, anders wordt het restitutieverzoek geweigerd.

(e) Verzonden worden door een bedrijf dat trackingfaciliteiten biedt, en vereisen dat de ontvanger tekent bij levering. Als niemand heeft getekend om de ontvangst te accepteren, wordt het moeilijk om te bepalen of een pakket echt is aangekomen, en als zodanig kan Top King geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor verloren pakketten.

In het geval dat een klant een of meer artikelen aan Top King retourneert zonder zich aan deze richtlijnen te houden, behoudt Top King zich het recht voor om acceptatie van de levering te weigeren of creditering van de klant te weigeren.

Opmerking: elk verzoek om terugbetaling moet schriftelijk worden ingediend. Omdat er verschillende afdelingen bij betrokken zijn, kan de verwerking van restitutieverzoeken tot 28 kalenderdagen duren.